Pro-v

Pro-v

woensdag 9 februari 2011

beetje schoonmaken

zo vandaag weer even gewerkt voor de KLM, wel jammer want ook vandaag was het wederom een schitterende dag om het water op te gaan. Toen ik klaar was wilde ik eigenlijk nog even weg maar de vele telefoontjes die ik kreeg zorgden ervoor dat toen ik eindelijk op het punt stond om nog even weg te gaan eigenlijk te laat was om de boot nog even ergens te water te laten.

Ik heb de boot uiteindelijk toch even uit de loods gehaald want hij was wel toe aan een schoonmaak partijtje. Voor de deur heb ik eerst even de binnenkant gedaan en het vinyl lijkt echt wel als nieuw, er kwam een parij viezigheid vanaf dat willen jullie niet weten. Toen de binnenkant eenmaal weer om aan te zien was heb ik ook maar meteen even de restant olievlekken van het noordzee kanaal weggehaald zodat dat er ook weer af is, daarna even de motor en de buitenkant een beetje gedaan en zo red ik het wel weer tot het einde van het seizoen.

Nog 1,5 maand en dan sluit het seizoen weer dan heb ik tijd genoeg om de boot weer eens echt goed te poetsen en dat wordt na de behandeling van vandaag een stuk makkelijker.

www.gosnoekbaars.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten