Pro-v

Pro-v

dinsdag 8 februari 2011

eindelijk geen last meer van de wind

Zoals gezegd heb ik gisteren shads zitten knopen zodat ik deze vandaag kon gebruiken. Gelukkig had ik er genoeg want het was vandaag gewoon een goeie dag met erg mooie vissen. Ik had twee klanten mee namelijk Rob en Adrie die al vaker mee geweest waren, ook vis en team maat Mark was op het water.
Mark en Andre waren ook op het water.

We hadden er vandaag voor gekozen om het op het ondiepe te proberen en niet zonder succes want al snel werden de eerste vissen gevangen op een diepte van zo'n 5-6 meter, en dat op een water waar bijna iedereen begon op minimaal 12 meter. De eerste vissen vingen we op de bBerkley powerbait minnow die het echt erg goed deed. zo goed zelfs dat Rob zijn tweede vis een nieuw pr voor hem opleverde, echt een perfecte vis die al vol met kuit zat en zo'n 89,5cm was
Een pracht van een nieuw pr.
Toen de vangsten iets terug liepen werd er voor andere baits gekozen, natuurlijk de Berkley split belly's en geloof het of niet maar we begonnen direct weer vis te vangen. Ook Andre ving bij Mark goed op de split belly terwijl Mark zijn vissen ook nog op dropshot spiering ving.
Ook Adrie had de split belly ontdekt.....
en dat leverde hem regelmatig vis op.
Zelf heb ik eigenlijk zowat de hele dag door gevist met deze shad, ik kreeg er zoveel aanbeten op dat het niet nodig was om te zoeken naar een ander aasje. Buiten dat vind ik hem ook gewoon super lekker vissen en dus gebruik ik hem veel, hij heeft mij vandaag in ieder geval weer een hoop mooie dikke vissen opgeleverd.
Ik had vandaag eigenlijk niets anders nodig dan de split belly.
Ook Andre wist Bij Mark in de boot nog een mooie 82er te vangen aan deze shad zodat we wel mogen stellen dat we weer een aantal mensen hebben weten te overtuigen wat een vangkracht de Berkley split belly bezit. Hoe dan ook wij hebben in ieder geval weer een fantastische dag gehad met zo goed als geen wind en een heerlijk zonnetje op ons kop, wat natuurlijk ook wel weer eens lekker is.

www.gosnoekbaars.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten