Pro-v

Pro-v

woensdag 2 maart 2011

2 maart

Zo dat was weer wat vandaag zeg, gisteravond had ik nog een berichtje gepost op vraag en aanbod van total fishing omdat ik een annulering had en er wellicht nog mensen waren die mee hadden gewild. Helaas kon er niemand zo op het allerlaatste moment en dus zou ik het vandaag in mijn eentje moeten doen. nou ja niet helemaal want Mark was er ook met zijn twee klanten.

Vlak nadat ik bij de trailer helling aan kwam rijden kwam mark er ook aan en dus konden we onder het genot van een bakje koffie even goed tegen elkaar aanzeiken dat we eigenlijk niet goed bij ons hoofd waren. Het was echt stervenskoud met die rottige oostenwind die maar niet lijkt weg te gaan. Tel daar nog eens bij op dat het aardig waaide zo'n dikke 4bft waardoor het allemaal nog eens wat erger aanvoelde. Uiteindelijk dan toch maar de boten erin en gaan.

nee dit is geen scene uit de discovery serie the deadliest catch
Op de eerste stekken bleek al snel dat het wel eens een taai dagje kon gaan worden want erg veel aanbeten kon ik niet krijgen waarbij mark en zijn opstappers al helemaal geen beten konden krijgen, toch wist ik op een gegeven moment wat vissen te vangen welke allemaal van dieper water kwamen want op het ondiepe wilde het vandaag niet lukken. Inmiddels leek het wel alsof de wind alleen maar erger en kouder werd want ik voelde mijn handen al niet meer maar mijn gezicht leek wel bevroren.

Toch op een gegeven moment maar weer verkassen naar een andere stek want het was echt zoeken geblazen maar uiteindelijk had ik ze dan toch weer weten te vinden zodat ik er nog een aantal aan de haak wist te slaan. Mark was inmiddels in alle staten want die had zelf nog geen aanbeet gehad, ongelooflijk want normaal gesproken weet hij ze ook wel te vangen maar ja je hebt van die dagen dat echt alles tegenzit. Daar kwamen we bij de trailerhelling ook nog achter toen Mark zijn overgebleven spiering uit zijn bun wilde scheppen, hij was echter vergeten de stop in de bun te doen zodat er nu allemaal spieringen op de bodem van zijn bun lagen te spartelen haha. Ach je som heb je van die dagen dat het gewoon echt allemaal even niet lukt of meezit.

Toch had ik zelf geen slechte dag want ik had er wel een redelijk aantal weten te vangen maar ook ik was erg blij dat ik bij de trailerhelling stond en de boot eruit kon halen. Eenmaal op de kant werd er nog wat over de frustraties van oostenwinden, kou, stropers, slecht vangsten enz nagepraat. Toen ik in de auto naar huis reed heb ik de stoelverwarming op sambal gezet en begon ik weer wat bij te komen.

Daan
www.gosnoekbaars.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten