Pro-v

Pro-v

zaterdag 9 april 2011

boot onderhoud

Nu dat het seizoen weer gesloten is kan er weer het een en ander gedaan worden aan het materiaal. Dat betekent niet alleen aan je vis spullen maar ook zeer zeker aan de boot, motor en trailer. Dat laatste was bij mij niet nodig want ik heb mezelf een nieuwe Pega trailer aangekocht, over mijn oude riba was ik niet helemaal tevreden en dus moest het maar een Pega worden die ik aankomende week ga halen maar daarover vertel ik je later meer.

De Motor is inmiddels weggeweest voor groot onderhoud naar ensinkwatersport Freek is altijd super precies en ik durf er blind op te vertrouwen dat mijn motor bij hem in goed handen is. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen om kosten te besparen maar nogmaals ik wil er zeker van zijn dat mijn motor straks weer fris en goedlopend het nieuwe seizoen ingaat en dus kies ik ervoor om de motor weg te brengen naar Freek. Buiten dat vind ik het ook altijd prettig zaken doen met hem, de koffie staat klaar en heeft hij voor elk probleem wel een oplossing.

Onderhoud aan mijn kunstaas, molens en hengels horen jullie maar 2 dagen geleden heb ik mijn boot onder handen genomen en dat was wel nodig ook zeg. Het was lang geleden dat ik kon zien dat ik een groene boot had met een beige interieur maar na een grondige reiniging kwamen dez kleuren toch echt weer boven water. Hieronder zie je alvast wat plaatjes. Binnenkort kun je op www.roofvisnet.nl lezen wat ik allemaal gedaan heb aan het onderhoud van mijn boot maar dat hij er weer super aan toe is moge duidelijk zijn.Daan Verbruggen


2 opmerkingen: