Pro-v

Pro-v

donderdag 28 april 2011

druk druk druk

Er valt weinig te vertellen over de visserij op het moment. Ik ben nog wel een beetje aan het karperen maar het is ook gewoon druk met een hoop andere dingen en dus heb ik weinig tijd om het blog bij te houden. Om toch maar even te laten zien dat ik erg druk bezig ben heb ik wat foto's van mijn neergehaalde schuur, wat een werk was dat zeg. We willen een nieuwe schuur bouwen maar dan zul je toch echt eerst de oude moeten verwijderen, nou daar zijn we dan ook druk mee bezig geweest.

Tenminste "we" ik bedoel eigenlijk ik want natuurlijk was er weer eens niemand om mij te helpen. Ik begrijp het niet als ik een keer hulp nodig heb dan is iedereen aan het werk of zij hebben zelf wat te doen hhmm moet ik toch maar eens over nadenken.
In ieder geval ligt hij plat en is het nu nog zaak om de puinhoop op te ruimen voor we weer kunnen gaan bouwen aan iets nieuws.
wat een werk
en het lijkt wel of er geen eind aan komt
dan moet dit ook nog even weg

in ieder geval een mooie schutting aan de zijkant
Buiten de verbouwing thuis ben ik ook nog even het water op geweest want er moest weer even gefilmd worden. Ook deze keer was een fantastische dag waarin weer erg mooie beelden werden vastgelegd ondanks dat we niet gevist hebben. Het is echt puur informatief en zeker erg leerzaam en leuk om te zien.
wederom een erg leuke dag
wie zijn die knappe snuiters?
Kortom ik heb het echt druk met van alles en nog wat dus ik ga snel verder en zodra ik weer wat nieuws heb laat ik mij weer even horen.

Daan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten