Pro-v

Pro-v

donderdag 21 april 2011

Een media dagje

Gisteren stond in het teken van een dagje meeting, filmopname's en foto sessie's. Er zouden deze dag wat verschillende opname's gemaakt worden voor diverse producten en manieren van vissen. Het geheel was opgezeten door regisseur J v/d Bovenkamp en iedereen had alle info thuis ontvangen dus dat was alvast een goed begin.

Er was afgesproken bij De Berenkuil in Putten alwaar we onder het genot van een bak koffie in afwachting waren tot iedereen er was. Er was gekozen voor deze locatie omdat het vrij centraal ligt en voor iedereen te rijden was. Daar vandaan zouden wij met de boten naar een andere locatie gaan om verschillende opname's en intervieuws op het water te laten plaats vinden. Laten we wel even duidelijk zijn dat er door ons niet gevist is ivm het gesloten seizoen.
Na een paar bakken koffie en de aankomst van de laatste gegadigden werd er even doorgenomen hoe de dag eruit zou komen te zien, vervolgens werd er nog even over een aantal zaken gesproken en was het voor iedereen duidelijk wat er van hem verwacht werd. Toen alles duidelijk was konden Mark, Frank en ik koers zetten naar de ander locatie alwaar er gefilmd en geïnterviewd zou worden.

 nog even wat zaken doornemen...........
waarna het spektakel kon beginnen.
  Er werden een aantal erg mooie video shots gemaakt waar ik helaas nog niet al teveel over kan zeggen maar ik kan je in ieder geval wel melden dat het erg spectaculair was met erg mooie beelden. Nadat de video shoot was afgelopen op het water was het tijd voor een aantal interviews welke ook vaak wel weer leuke beelden opleveren. Er werd over verschillende manieren van vissen gesproken en over de daarvoor bestemde materialen. Ik was als eerste aan de beurt voor een interview en enige uitleg over een aantal producten. Deze opnames verliepen eigenlijk erg goed zodat ik er snel klaar mee was en Mark en Frank hun zegje konden doen.
ook Mark En Frank werden stevig aan de tand gevoeld.......
wat best wel de enige tijd koste............

Nadat alle interviews waren afgenomen en alles goed op band stond was het plan om weer terug te gaan naar de locatie bij De Berenkuil zodat we daar nog het een en ander door konden nemen en er ook nog even gesproken kon worden met Gerard Kerdijk onze forellen man.

zo, boten getrailerd en we konden weer de weg op terug naar De Berenkuil.
Eenmaal aangekomen bij De Berenkuil werd er snel even wat gedronken want na al dat geklets kon mijn stem wel even gesmeerd worden en nadat we ons glas leeg hadden zijn we snel even naar Gerard gelopen die daar al stond te vissen en aardig aan het vangen was. Toen ook Gerard klaar was konden we hem even gedag zeggen want s'morgens was hij nog niet aanwezig en daarna wilde ik wel even laten zien dat ook ik wel een forelletje kan vangen.
Ik kon het niet laten.
Uiteindelijk kwam de dag ten einde en werden er nog een aantal kleine dingen op band vast gelegd waarna we heerlijk na konden genieten van een superdag onder het genot van een heerlijk koud drankje en daarna een heerlijke maaltijd allemaal verzorgd door De Berenkuil.
eerst even bijkomen in de nog steeds schijnende zon.......
en daarna lekker eten want dat konden we inmiddels wel gebruiken.
Na het eten werd er nog wat na gekletst en even wat zaken doorgenomen die we volgende week gaan doen want ook dan staat er weer een drukke dag op het programma. Deze dag was in ieder geval goed geslaagd en we hebben alles wat we deze dag wilden doen voor elkaar gekregen dus daar kan op geproost worden.

Daan

2 opmerkingen:

  1. tjee Daan,ik krijg wel medelijden,zo hard werken met dit mooie weer.Zorg je wel voor voldoende rust?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha Ton je weet toch, ik heb rust uitgevonden.

    Daan

    BeantwoordenVerwijderen