Pro-v

Pro-v

woensdag 31 augustus 2011

31 augustus

Zo we zijn weer terug van vakantie, wat was het er warm zeg tussen de 35-40 graden op een gegeven moment weet je dan echt niet meer waar je het zoeken moet. Toch hebben we het weer hartstikke naar ons zin gehad en was het gewoon lekker om weer even weg te zijn. De afgelopen tijd is erg druk geweest en nog steeds zit er een hoop aan te komen. vandaag maar weer de draad opgepakt en een dag op het water geweest.

Ik had al vroeg met Mark afgesproken die ook het water op zou gaan. Om 0700 was ik bij de helling en toen was Mark ook al op het water. Na even wat met elkaar bijgebabbeld te hebben gingen we naar de eerste plekken om even te kijken of er wat te vangen viel en al snel bleek dat dit geen probleem hoefde te zijn want binnen korte tijd hadden we alweer aardig wat vissen weten te verleiden met een aantal mooie maatse.

Om 0945 hadden we afgesproken met onze gasten welke vandaag bestonden uit mensen van sportvisserij nederland en een aantal mensen uit de politiek. Bij mij in de boot zat Elbert Dijkgraaf van de SGP een zeer sociale man met gevoel voor humor. Elbert had nog nooit een vis gevangen en na een korte uitleg mocht hij zijn kunsten vertonen. Al snel had hij het spelletje door en kon hij zijn eerste vis landen, een mooi moment voor hem en hij was hier natuurlijk erg blij mee.

Ook de andere vingen allemaal leuk vis en er was eigenlijk geen moment dat het stil viel, dit soort trips duren vaak nooit zo lang en zijn over het algemeen bedoeld om de sportvisserij te promoten toch is het altijd leuk en gezellig terwijl we ook nog vis vangen.
Aan het eind van de dag hadden we toch leuk weten te vangen ook de tweede kamer leden zelf had ik nog een mooie echter had hij een vervelend gezwel op zijn kop.


meteen een mooie op de eerste dag na de vakantie.


met een wel erg vreemd uitziend gezwel.
In ieder geval was het weer lekker om op het water geweest te zijn.


DaanGeen opmerkingen:

Een reactie posten