Pro-v

Pro-v

woensdag 11 juni 2014

Even een update over de eerste dagen van het seizoen.

Voor ons was de opening van het seizoen echt een periode met heel veel wisselende omstandigheden, niet alleen voor wat betreft het weer maar ook voor wat betreft de vangsten want het was nogal wisselvallig.

We zijn echt op verschillende wateren door het hele land actief geweest met in ieder geval een paar hele mooie vissen. Alle gasten die aan boord kwamen hebben in ieder geval vis gevangen en dat is natuurlijk waar je het voor doet. Zelfs de mensen die in het dagelijkse leven zo goed als nooit een hengel in de handen hebben gehad wisten hun vissen te vangen. Vooral in het begin was het erg goed maar vanaf het moment dat het weer een beetje begon te veranderen reageerden de snoekbaarzen daar direct op. Er was zelfs een dag die echt super begon om vervolgens om een uur of één in de middag finaal om te slaan en je bijna geen aanbeet meer kon krijgen.

de opening bij GoSnoekbaars was erg goed te noemen met..........


vooral mooie vissen en een flink aantal kneiters.

Al met al mogen we niet klagen want zoals gezegd was het gewoon goed en konden we de afgelopen 6 dagen best wel aan de vis komen. alleen op het kanaal en het IJ viel het op een gegeven moment stil en was het erg zoeken waar ze uithingen en als dat dan lukt dan ben je daar natuurlijk erg blij mee ook al zijn het niet de vangsten die je verwacht had.


natuurlijk werd er ook regelmatig gedubbeld

Zoals gezegd heeft iedereen die bij ons aan boord kwam vis gevangen en ik hoop dat ik ze ook nog wat heb kunnen leren want ook diegene die het soms zo moeilijk hadden wisten de snoekbaarzen op een gegeven moment toch te verleiden. Hieronder een korte foto impressie van wat van onze gasten die wij aan boord hebben gehad.
Ons hoor je dus absoluut niet klagen en wij kijken nu al terug op een geweldige opening en met ons al weer heel wat gasten. Door de drukte was het bijna onmogelijk om een dagelijkse update te plaatsen vandaar deze korte impressie die we jullie dan ook niet wilde onhouden. Hou de site goed in de gaten want vanaf heden zullen er weer regelmatig update's te vinden zijn met binnenkort wellicht wat hele byzondere.

Wij wensen iedereen een mooi seizoen en wellicht zien we elkaar binnenkort even op het water.

Daan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten